Детски хор "Добри Христов" град Варна

Предстоящо

Home / Предстоящо

 

КОНЦЕРТ ОТНОВО ЗАЕДНО

 

КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ

Скъпи приятели на Детски хор „Добри Христов“!
Подаряваме ви нашият искрен, радостен и сърдечен поздрав за празниците! Ще се пренесем и в Концертната зала, за да си спомним емоцията и магията на съвместното музициране!
От сърце ви желаем светла Коледа!❄️🎄 Бъдете здрави, вие и вашите семейства, вярвайте в доброто и не спирайте да се усмихвате! ♥️А ние чакаме с нетърпение следващите ни срещи, в които музиката за пореден път ще ни обедини!🎶♥️🎶
Очакваме ви в канала на ДЕТСКИ ХОР „Добри Христов“ в You Tube!
https://youtu.be/Mpu32XkgDFY

КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ | Facebook

Изображението може да съдържа: 32 души, танцуващи хора, хора на сцената, стоящи хора, дете и на закрито
УТРЕ В 18:00 Ч. UTC+02
КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ

 

КОНЦЕРТ – МАТИНЕ

Заповядайте на традиционен концерт – матине на ансамбъл Симфониета и Детски хор „Добри Христов“!

Очакваме ви на 04 октомври /неделя/ от 11.00 часа в Градската художествена галерия „Б. Георгиев“, гр. Варна

Концертът се осъществява в рамките на ММФ „Варненско лято!“

Предстоящи ангажименти на ДЕТСКИ ХОР „ДОБРИ ХРИСТОВ“!

Заповядайте на първия, за 67 – ми творчески сезон Концерт на
Детски хор „Добри Христов“, с който ще дадем старт на поредицата от творчески срещи с вас – публиката.
Ще се насладите на „звуковите багри“ на една разнообразна, артистично поднесена програма, подготвена от Детски и Концертен състав.
Изказваме огромна благодарност на Икономически университет, гр. Варна за предоставената ни зала АУЛА!
Очакваме ви на 16.11.2019 г. /събота/ от 18.00 часа.
Ще пеем под диригентството на Галина Станишева и клавирния съпровод на Биляна Енева.

 

 

ГОДИШЕН КОНЦЕРТ

КОНЦЕРТ с участието на АКАДЕМИЧЕН СМЕСЕН ХОР при ХАНОВЕР КОЛИДЖ, САЩ

ОЧАКВАМЕ ВИ!

КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ – ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

ПРЕДСТОЯЩО
Детски хор „Добри Христов“ при ЦПЛР – ОДК, гр. Варна, започва новия творчески сезон още през месец август, с активна репетиционна подготовка за турне в Полша, с творчески лагер в Боровец. През месец март 2018г., след селекция, Детският хор бе одобрен за участие в III Международен Хоров Фестивал TRILLME – International Girl‘s Choir Festival, гр. Познан, Полша, едно уникално събитие в музикалния живот на Европа. Домакин на фестивала е един от най-известните девически хорове в Европа – хорът „Сковронки“, под диригентството на Алисиа Зелуга в културния център Замек в Познан. През периода 16 – 25.09.2018 г. хористите ще се представят пред полската публика с 5 специално подготвени концертни програми, едната от които ще бъде самостоятелен концерт в навечерието на Националния празник на България – Деня на Независимостта, пред публиката във Варшава, по покана на г-жа Калина Станчева – директор на Българския културен институт. Концертът ще се състои на 18.09.2018г. в залата на Кралския театър в Дворцовия комплекс „Лаженки крулевске“ – знаково място в полската столица.
В Познан, наречен град на хорове, всички участници във Фестивала ще изпълняват основно родна музика, а концертите ще бъдат възможност да се представи богатството на музикалната култура на страните, от които идват участниците. Фестивалът ще бъде честване на откритост и уважение, както и вдъхновение за културен обмен. Момичета от различни части на света, ще имат възможност, да общуват помежду си, да обменят идеи, различни добри практики и да музицират заедно. Изразявайки своите емоции чрез красотата, нежния звук и уникалността на гласовете си, хористите ще запълнят концертните зали на културен център Замек, училищата и църквите на район Великополска.
Кулминацията на фестивала ще бъде Галаконцертът, по време на който хоровете, участващи в него, в допълнение към индивидуалните презентации, ще изпълнят заедно за първи път произведението „Songs of Solvation“ за хор и оркестър на младата полска композиторка Катаржина Данел.
С огромна благодарност за финансовата подкрепа на Община Варна и ЦПЛР – ОДК, гр. Варна, да пожелаем успех на момичетата и техните ръководители!

КОНЦЕРТ – 65 ГОДИНИ ДЕТСКИ ХОР „ДОБРИ ХРИСТОВ“ – Варна, България
По повод 65 годишнината на ДЕТСКИ ХОР „Добри Христов“, с голямо удоволствие приветстваме всички бивши хористи да се присъединят към нашия тържествен концерт на 16.06.2018, от 19.00 часа, в художествената галерия, гр. Варна, за да отбележим заедно празника.

Посетете нашите Концерти, посветени на юбилейния 65 – ти творчески сезон.
Подкрепете ни финансово за осъществяване на турнетата в страната и чужбина!

ПОКАНА КЪМ ВСИЧКИ ЛЮБИТЕЛИ НА ДЕТСКОТО ХОРОВО ИЗКУСТВО!

Детски хор „Добри Христов“ при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна представя Коледна продукция от популярни и любими коледни песни.
Варненската публика може да се наслади на изпълненията на Детски и Концертен състав в Градска художествена галерия от 18.00 часа на 10.12.2017 г. /неделя/.
С коледно настроение хор „Добри Христов“ съвместно с Детско – девически хор „Дунавски вълни“ ще представят коледната си програма в гр. Русе на 16.12.2017 г. /събота/
от 18.00 часа в Доходно здание – зала „Европа“.